Hem » Nyheter/Rykten, UFC, UFC 108, Övrigt

”Quick Guns” hoppar in på UFC 108

25 december 2009 kl.14:17 av Kemal Coskun | 3 kommentarer

John ”Quick Guns” Gunderson har ägnat sig åt MMA snart sju år och 28 matcher senare är det dags för hans efterlängtade UFC-debut. Nyheten om debuten fick han efter att en nära vän ringde och berättat att han läst på internet att Gunderson ska hoppa in istället för Sean Sherk. Med få dagar kvar till galan så kan det verka konstigt att man accepterar en match som dessutom är ens debut, men Gunderson hävdar att han är vältränad och att det inte kommer att bli några problem för honom att gå match den andra januari.

Angående sin motståndare säger John att han inte vet mycket om honom, men att det inte spelar någon roll heller. Gunderson menar att hans motståndare Rafaello Oliveira förlorade sin senaste match på UFC 103 och att han därför säkert vill komma tillbaka starkt. Gunderson tror att Oliveira säkerligen kommer att vara i toppskick då han var planerad att möta Sean Sherk .Gunderson kommer att äntra oktagonen när det är hans tur och göra sin sak, det är allt.

3 kommentarer »

 • Cun skrev:
  25 december 2009 kl. 15:19

  Är detta sant?, En till svensk till UFC? nice, borde hitta mer info om honom och sktriva lite här.

 • Cun skrev:
  25 december 2009 kl. 15:21

  VÄNTA LITE NU, HAN ÄR JU INTE SVENSK, HAHAHA VILKET IDIOT MAN KAN VARA. TOG DIREKT PÅ ATT JOHN GUNDERSON VAR SVENSK, TRODDE DET VAR KILLEN I SKÄGG. HAHAHA. <— DAGENS IDIOT SORRY HAHA

 • Pejja skrev:
  26 december 2009 kl. 01:22

  Hoppas han har blivit många snäpp bättre än han var i IFL…..

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.