Hem » UFC

Rosholt ute ur UFC

1 december 2009 kl.18:36 av Kemal Coskun | 4 kommentarer

Med en vinst och två förluster, senast mot Kendall Grove på UFC 106, har organisationen valt att inte låta brottaren Jake Rosholt gå sin sista match. Hans agent Ted Ehrnhardt som förövrigt tror att Jakes framtid är i UFC säger följande:

”Om man vill bli en mästare och tjäna ihop riktiga pengar så är UFC den rätta organisationen. Jag trodde inte att han skulle bli släppt, han hade en match kvar på sitt kontrakt och vi räknade med att han skulle få gå den också. Han stod upp bra mot Kendall och ledde matchen innan han åkte på en triangel. Han är relativt ung och satsar på att komma tillbaka till UFC efter ett par segrar.”

Rosholt känns för mig som en person som förtjänar en plats i någon framtida TUF- säsong. Det är nog hans enda väg att komma tillbaka och fightas i UFC. Hans agent säger däremot att han ska planera in fem eller sex matcher under första halvåret av 2010 och sedan prata med de matchansvariga i UFC igen.

4 kommentarer »

 • Jonte B skrev:
  1 december 2009 kl. 19:44

  Fel fel fel!

 • Jonte B skrev:
  1 december 2009 kl. 19:44

  Av UFC menar jag då :)

 • Morgall skrev:
  1 december 2009 kl. 23:31

  Ja lite konstigt, synd,Rosholt har potential att bli riktigt bra.

 • "Erik" skrev:
  2 december 2009 kl. 01:35

  Konstig deal de har , bielkheden får ju 3 matcher på sig med vinster och sen tillbaka till UFC….eller han säger det iaf…

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.