Hem » UFC, WEC, Övrigt

Semerzier och Loiseau uppmanar till stöd för Haiti

16 januari 2010 kl.22:21 av Patrick Jenkinson | Inga kommentarer

Mackens Semerzier är fightern som överaskade MMA-världen med sin submissionvinst över Wagnney Fabiano vid debuten i WEC. Tyvärr kunde han inte följa upp insatsen vid WEC 46 där han förlorade mot Deividas Taurosevicius. Mackens berättar i videon nedan att hans föräldrar har sina rötter i Haiti och han ber om medmänniskors stöd för att folket på Haiti, där ibland hans släktingar, ska kunna få skydd, mat och vatten.

Tidigare i veckan gick även fightern David ”The Crow” Loiseau, som också har rötter i Haiti, ut i en intervju och bad MMA-samfundet om stöd till Haiti.

- Jag ber dig att donera så mycket du kan. Det är en verklig katastrof och varje öre kan hjälpa. Varje gång ett plan flyger in med förnödenheter så kostar det. Det är till det som pengarna behövs. Så bara ge. Haiti är ett mycket fattigt land och de behöver din hjälp, säger Loiseau.

MMABloggen uppmuntrar sina läsare, om de har möjlighet, att skänka något för att hjälpa människorna på Haiti. Läkare utan Gränser eller Röda Korset tar emot bidrag.

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.