Hem » UFC, UFC 109

Swick hoppar in för Koscheck

29 december 2009 kl.10:48 av Joakim Borgudd | 4 kommentarer

Josh Koscheck har skadat sig skriver MMAfighting och kan inte möta Paulo Thiago på UFC 109. UFC har däremot varit snabba med att hitta en ersättare och Koschecks träningskompis, Mike Swick blir istället ny motståndare för Thiago.

Matchen skulle ha blivit Koschecks chans på revanch för den oväntade förlusten mot Thiago på UFC 95. Värt att notera är att matchen blir den tredje för Thiago mot någon från American Kickboxing Academy då han även mött John Fitch. Där förlorade brassen, men i sin senaste match slog han nykomlingen Jacob Volkmann. Senast mötte Swick britten Dan Hardy på UFC 105 och förlorade på domslut, det var hans första förlust som welterviktare.

UFC 109 går den 6 februari och har fått namnet ”Relentless”, i huvudmatchen möts veteranerna Randy Couture och Mark Coleman. Deltar gör även namn som Nate Marquardt och Matt Serra, hela kortet hittar ni här.

4 kommentarer »

 • Brad Nowell skrev:
  29 december 2009 kl. 14:12

  Så där ja.. Ännu en skada för (otursförföljda?) UFC och 109:an börjar mer och mer likna ett riktigt skit event. Vilket iofs ibland leder till en riktigt bra gala för att man har dels inga förväntningar, och dels får ofta se många av prelimsen (som det ju nästan alltid är bra action i).

  Nu är ju iofs Quick Swick en bra ersättare till Koscheck, men vad i hela fridens namn gör Frank Trigg vs Matt Serra på huvudkortet?? Och vad i h-lvete gör Mark Coleman och Randy Couture i maineventet?? Skandal..

 • Hampus skrev:
  29 december 2009 kl. 14:25

  Tråkigt… Kos bjuder alltid på skön show.

 • Reellron skrev:
  29 december 2009 kl. 14:40

  Bra tycker jag, var inte speciellt sugen på en rematch. Swick är alltid bra och underhållande och jag tror faktiskt det blir ett svårare motstånd för Thiago.
  Synd att galan toppas av en tråkig huvudmatch, ska bli intressant o se vad det blir för odds på Coleman, stor risk att Randy torskar.

 • asLokxim2h0 skrev:
  12 december 2016 kl. 00:05

  metformin hydrochloride 500 mg viagra cleocin

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.