Hem » Citat, UFC

Dagens citat

22 januari 2010 kl.18:42 av Kemal Coskun | 6 kommentarer

”Att vinna matchen på UFC 109 är mycket viktigt. Jag gillar inte att förlora. Jag hatar det och det är därför jag fortfarande mår illa på grund av förlusten senast. Men nu har jag en ny chans att återskapa en vinstsvit. Om jag vinner den här matchen och får välja GSP eller Hardy så väljer jag Hardy. Jag vill ha en rematch så att jag kan visa mina verkliga kunskaper.”

Förlusten mot Dan Hardy har varit svår att smälta för Mike Swick. Han berättade ovanstående för Bleacher Report. Vi lär få se en rejält taggad Mike Swick mot Paulo Thiago. Han verkar onekligen vilja bevisa att han kan slå Hardy vilket de flesta säkerligen inte tvivlar på. Men att han vill in i oktagonen igen mot Hardy för att bevisa det för sig själv är starkt, nästan mästarvibbar över det hela.

6 kommentarer »

 • Alexander on tour skrev:
  22 januari 2010 kl. 19:07

  Det är väl bara nästan då. iom att Gsp inte kommer förlora mot Swick.

 • ludde skrev:
  22 januari 2010 kl. 20:02

  Hoppas han får däng!

 • Tom skrev:
  22 januari 2010 kl. 22:04

  rätt ointressant rematch tycker jag Swick fick tydligt styrk av Hardy och kunde inte göra mycket efter han smakat på Hardy punching power.
  finns många roligare matchup som jag vill se Hardy i, som mot Alves, Fitch, Kos och ett brittiskt super möte mot Daley:D

 • dinho skrev:
  23 januari 2010 kl. 01:24

  swick såg ganska död ut mot hardy men tror inte hardy riktigkt klara fitch elr alves dom är helt enkelt snäppet bättre men han skulle kunna gå jämt mot koscheck

 • Karl-GSP skrev:
  23 januari 2010 kl. 03:44

  Kosh är tillräklig imo-
  tom all dom matcher är grymma ;)

 • Farujah skrev:
  23 januari 2010 kl. 10:37

  Efter hardy klappar i första ronden mot GSP så vill jag se honom möta koscheck och bli mosad även där.

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.