Hem » Nyheter/Rykten, UFC

TUF kan vara på väg till Mellanöstern

9 februari 2010 kl.08:22 av Joakim Borgudd | 3 kommentarer

I höstas började Dana White prata om att The Ultimate Fighter kunde få sin första internationella säsong. Nu har han bekräftat för MMAjunkie att det kan bli Mellanöstern som får besök av TUF när UFC tar sin succé utanför landet för första gången. Om planerna för UFC:s expansion sa White tidigare följande.

”Grunden för det hela är The Ultimate Fighter och vi har jobbat väldigt hårt för det, nu gör vi det till verklighet. The Ultimate Fighter kommer att finnas över hela världen. Det är målet.”

Än så länge har TUF fostrat över 100 fighters som sen fått chansen i UFC och enligt White är målet att ha regionella säsonger för att på så sätt hitta och forma nya talanger. UFC arrangerar sin första gala i Mellanöstern i april då UFC 112 går av stapeln i Abu Dhabi. Det känns som att det faktum att ett företag i Förenade Arabemiraten med band till kungahuset köpt en andel i Zuffa spelar en viss roll i det här.

3 kommentarer »

 • Skurtbert skrev:
  9 februari 2010 kl. 12:15

  Coolt med regioner, sen skulle man samla alla finalister från hela världen till en avslutande death tournament!

 • Mathias skrev:
  9 februari 2010 kl. 14:57

  Kan väl bli samma sak med bältena på lång sikt, om utvecklignen fortsätter. Då kan UFC ha interkontinentala bälten som står under världsmästarbältet.

  Antar att Dana redan tänkt tanken…

 • julle skrev:
  9 februari 2010 kl. 15:05

  och sedan köra en turnering med alla länders världsmästare!

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.