Hem » TUF10, UFC, Video

TUF10 – Avsnitt 11 och 12

3 december 2009 kl.11:11 av Joakim Borgudd | 27 kommentarer

Inatt gick det sista avsnittet av TUF säsong och i USA sändes det som ett dubbelavsnitt. Därför lägger jag här upp båda delarna av vad som alltså är avsnitt 11 och 12. De båda semifinalerna finns i del 2 men vill ni vara säkra på att inte missa något annat kul kan ni kolla igenom del 1 också. Tyvärr verkar de som inte har Firefox ha problem att spela upp dom, men kör ni med det funkar de utmärkt.

Del 1


Del 2

27 kommentarer »

 • CocaCola skrev:
  3 december 2009 kl. 16:44

  Ångrar lite att jag inte kunde hålla mig :)

  Tycker det är riktigt tråkigt att inte Big Baby vann sin match men han skulle utnyttjat mount bättre när han tagit sig dit. Tror ändå att han kan bli något då han rör sig jävligt smidigt för den storleken han besitter.Han är trots allt en nybörjare så jag hoppas få se mer av denna sympatiske jätte.

  Roy nelson……suck. Winner in the very fiiirst round by stomach controll: ROOOOY BIG COUNTRY NEEEELsssoon. Visst han har bra groundgame och utnyttjar sin vikt bra väl där men sååå tråkigt att se honom vinna med så här. Visst, kan inte motståndaren göra något så det är ju klart att en vinst är en vinst men ändå….boring!

 • jöz skrev:
  3 december 2009 kl. 17:40

  cocacola.
  Roy Nelson är mycket tråkig den här säsongen, men jag tror vi kan förvänta sig mer om han får ett konstrakt. Det kan tyckas lite osmakligt att han divar sig efter sådana segrar, men jag tror faktiskt på honom när han säger att sparar sig i sina matcher. (jag orkar inte ens ta upp Wren-matchen där han uppenbarligen egentligen borde behövt gå en tredje rond.)

  Sanningen är den att jämfört med de flesta andra i huset har nelson övertag både i erfarenhet och teknik. Många andra har förvisso potential, men de flesta har också en eller fler luckor i sitt game.

  Jag hoppas oavsett utgång i finalen på en rematch Rothwell-Nelson. För att vara IFL var ju första matchen riktigt underhållande stundtals.

 • Joakim Borgudd skrev:
  3 december 2009 kl. 18:06

  Nu är de riktiga avsnitten äntligen uppe efter en massa letande, håll tillgodo!

 • OP skrev:
  3 december 2009 kl. 18:24

  :( är de redan borta? Funkar inte för mig… Det spelas bara en reklamsnutt på 9s för RuTube.

 • Joakim Borgudd skrev:
  3 december 2009 kl. 18:26

  Borta? Funkar fint för mig, men om du menar matcherna så tog jag bort dom och la in hela avsnittet istället – matcherna var utan ljud och väldigt dålig kvalité.

 • OP skrev:
  3 december 2009 kl. 18:30

  @ Joakim

  Nej jag menar avsnitten. Det spelas bara en reklamsnutt i typ 9sek sedan händer inget mer:(

 • Joakim Borgudd skrev:
  3 december 2009 kl. 18:31

  Va? Här funkar det fint och hela avsnitten spelas, låter konstigt.

 • OP skrev:
  3 december 2009 kl. 18:34

  hmm ja verkligen, jag googlade och hitta dessa på en annan sida, samma sak där tyvärr..

 • Joakim Borgudd skrev:
  3 december 2009 kl. 18:35

  Källan skriver att man ska köra dom i Firefox om de inte funkar, det är vad jag kör!

 • OP skrev:
  3 december 2009 kl. 18:37

  Jag testade precis med Firefox, funkar utmärkt!
  tack för att du tog dig tid :)

 • Joakim Borgudd skrev:
  3 december 2009 kl. 18:39

  Absolut, är ju trist om bara jag kan kolla på det :)

 • CocaCola skrev:
  3 december 2009 kl. 18:45

  jöz

  Jag tror inte att han ”sparar” sig i dessa matcher men håller med dig om att jämfört med de flesta andra i huset har nelson övertag både i erfarenhet och teknik. Han har varit bättre än killarna som han har vunnit över men hans matcher innehåller absolut inget som imponerar på mig. Och med hans erfarenhet och meriter så borde han imponera mer…

 • Invalido skrev:
  3 december 2009 kl. 18:45

  mmm verkar inte funka här heller tyvärr.

 • Joakim Borgudd skrev:
  3 december 2009 kl. 18:46

  Inte ens i Firefox?

 • Invalido skrev:
  3 december 2009 kl. 18:48

  såg nu, får testa när man kommer hem :-)

 • Joakim Borgudd skrev:
  3 december 2009 kl. 18:50

  Okej, tyvärr verkar det vara en knepig utgåva, får ersätta den senare när det kommer en bättre. Men den får duga så länge!

 • danne skrev:
  3 december 2009 kl. 18:51

  Klippet slutar efter 48 minuter, precis lagom till matcherna.

 • jöz skrev:
  3 december 2009 kl. 18:55

  cocacola
  Haha. Läste mitt svar nu och medger att det låter konstigt. Ska försöka igen:
  Roy Nelson som jag sett honom innan är ju inte direkt rädd att ta en smäll, men när det handlar om att vinna en turnering under kort tid tror jag han föredrar nedtagningar och lite 265-brottning. Vore ju dumt att t ex ställa sig och trada med Kimbo m fl.

  Däremot tror jag att han kan bli roligare mot bättre motstånd när nedtagningarna inte sker lika lätt och folket är bättre från rygg. Visst att han är kort och tung med en jättemage att trycka i folks ansikten, men sanningen är väl att man borde kunna stoppa honom innan han når hela vägen dit?

  Han blir aldrig någon mästare måhända, men tror att det kan bli underhållning. Finns faktiskt ett par namn från den här säsongen som kommer synas ett tag framöver. Likväl finns det många som aldrig borde sätta sin fot i UFC igen.

 • MMAFan skrev:
  3 december 2009 kl. 18:58

  Fungerar felfritt i firefox… Marcus Jones borde träna stenhårt på striking defense.

 • Vasa skrev:
  3 december 2009 kl. 19:34

  MM tror vi kommer få se en repris från de tidigare matcherna i finalen.
  Nelson utnyttjar sin tyngd o wrestling för att pounda till stoppage, om nu inte Schaub kan får in några fina träffar o stoppa honom (vilket jag hoppas)innan matchen går till marken.

 • Bambino skrev:
  3 december 2009 kl. 19:46

  Ni rular grabbar, hade letat efter det sista avsnittet hela dan utan resultat! Funkar bra för mig, helskärm och relativ schysst kvalite (som man kan förvänta sig av)

 • Daniel (filmtips m.m) skrev:
  3 december 2009 kl. 20:05

  Aaaaaw, inte Big Baby *snyft*

 • Peter skrev:
  3 december 2009 kl. 20:17

  Gillar big baby som fan, men fan så grym gnp av brendan asså =O och roy… vafan ska man säga om den snubben…

 • Farujah skrev:
  3 december 2009 kl. 20:49

  Vet inte om någon gjort samma iaktagelse som mig, men tycker inte ni att Mcsweeney påminner lite om Michael Bisping i sin stil? Känns som att James inte går in för varje slag, istället för att helhjärtat fullfölja så känns det som att han rör sig iväg för fort så att det inte blir någon större kraft i slagen/sparkarna.

  Förövrigt så verkar min prediction om att Roy Nelson skulle vinna hela skiten, gå i uppfyllelse.

 • kakka skrev:
  3 december 2009 kl. 22:35

  Vad jag hade kul åt McSweeney när han torskade mot Roy. Skönt att se en sån mobbare bli förnedrad utan att kunna försvara sig mot Nelson. Karma! Dessvärre tyckte jag att det var trist att Marcus förlorade, men Schaub var faktiskt bra på marken. Marcus måste som ngn ovan sa öva sitt defense mot striking. Han var så nära att vinna men jag tror att han skulle använt armbågarna mer på marken så hade det nog varit klart.

 • MrE in 2D skrev:
  4 december 2009 kl. 15:42

  fett gott att se mcsweeney aka pa det, gillade inte han, dessutom sa han att roy aldrig mott en striker i hans kaliber, WTF Arlovski motte Nelson och arlovski kan sina grejer

 • mope skrev:
  4 december 2009 kl. 20:35

  Skönt att Roy vann, blev ju kallad för ”internetidiot” i kommentarerna för att jag tyckte att han aldrig borde varit med utan fått kontrakt direkt. Han är en färdig fighter och är ett bra tillskott i UFC:s ganska svaga tungviktsdivision.

  Håller med om att McSweeney’s kommentar om att Roy aldrig mött en riktigt striker var otroligt rolig. Han har mött Arlovski! Bästa strikern i MMA?

  Jag gillade Big Baby tills att han fick sitt utbrott på Mitrione, så jävla löjligt, det var en MMA-match, man kan bli skadad.

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.