Hem » TUF10, UFC

TUF10 – Avsnitt nio

12 november 2009 kl.20:33 av Elias Messias | 3 kommentarer

Nu börjar jag känna igen TUF!

Bortsett från förra veckans avsnitt och detta avsnitt har denna säsong varit en katastrof, men nu känns det som att det börjar hända grejer. I de tidigare avsnitten har vi inte fått se något kul utanför ringen och i ringen har det inte varit mycket mer spännande, men nu fick vi både se pranks och en bitvis underhållande fight. Vi fick se hur Rampage försökte provocera fram vrede hos Rashad genom att fylla hans bil med höns och vi fick se hur Justin Wren försökte köra över ”Big Stomach” Nelson i den första kvartsfinalfighten.

Om det är något jag lärt mig här i livet så är det att den mest grundläggande förutsättningen bakom att lyckas är att försöka. Det är omöjligt att lyckas med något om man inte försöker – det är omöjligt att blunda om man inte försöker och det är omöjligt att lära sig baka vörtbröd om man inte försöker. Dock är det ju inte så att dessa försök på något vis garanterar framgång. Man kan säkert baka sig en skaplig vörtlimpa efter några försök, men man kan inte räkna med att själv producera hela julens bestånd och även om man skulle baka en riktigt smaskig vörtlimpa så är det inte säkert att familjen uppskattar den.

Rampage försökte provocera Rashad, men han lyckades inte. Rashad tyckte istället att det var väldigt underhållande att finna bilen full av höns, samt att jaga dessa runt parkeringen. – eller så insåg han vilken reaktion Rampage var ute efter och ansträngde sig för att beröva honom denna tillfredsställelse.

Justin försökte köra över Nelson, men han lyckades inte. I den första ronden lyckades han gång efter annan slå Nelson i ansiktet och han var nog inte jättelångt ifrån att fälla honom, men i den andra ronden hade han slut energi och slog istället väldigt hårda luftslag. Denna utmattning öppnade för Nelson att sparka honom på benen några gånger – vilket till slut ledde till en seger. Va? Machida – Shogun tänker någon.

Även fast Wren inte lyckades avsluta fighten och att han inte åstadkom speciellt mycket skada i den andra ronden, så försökte han ordentligt och enligt mig lyckades han köra över Nelson – i alla fall i den utsträckning att han hade gjort sig förtjänt av en tredje rond. Han bakade en jättesmaskig vörtlimpa som slängdes i soptunnan!

Nu ska jag inte glömma att uppmärksamma det ständigt återkommande esset i rockärmen hos produktionsteamet: ”Ska Kimbo få hoppa in?” Mittrione är tydligen döende och inte alls speciellt taggad på att slåss, så vi ska nog inte ge upp hoppet ännu. Även fast det känns som en metkrok konstruerad av produktionsteamet så är det inte första gången Dana nekat en kille som inte visar att han verkligen vill och om han verkligen har något ytterligare fel på hjärnan så är nog sannolikheten ganska stor. Tänk! Kanske var inte Dana full av skit ändå?

3 kommentarer »

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.