Hem » TUF10, UFC

TUF10:2

24 september 2009 kl.22:25 av Elias Messias | Inga kommentarer

Under den förra säsongen av TUF behövde nog Dana inte snickra ihop ett manus för att få tittarna att vilja se Hendo slå Bisping hårt i ansiktet. Då årets säsong marknadsförs som en riktig fejd mellan coacherna har nog Dana tvingats doppa fjäderpennan i bläcket, för den antydda animaliska antipati framstår än så länge som en bromance. Efter en tillsynes kärleksfull tuppfäktning, under dagens avsnitt, mellan Rampage och Rashad var producenterna snabba med att klippa in en förklaring till varför det inte hettade till mellan dem, men jag känner mig fortfarande inte övertygad.

Om det är kring detta de ämnat bygga upp denna säsong sitter nog Dana och river sitt hår (om han har något sparat) med tanke på att Rampage valt att lägga handskarna på hyllan för att istället uppfylla en barndomsdröm – att göra sin far stolt genom att spela B.A. Barracus i den föga efterlängtade A-Teamfilmen. När vi tittare nu vet att fighten mellan Rampage och Rashad inte kommer bli av – hur intressant kommer då denna säsong att vara? – och när nu seriens andra huvudtema Kimbo ska slåss redan nästa avsnitt – hur intressant kommer då denna säsong vara?

Dagens fight hade ungefär lika stor behållning som en… som en fight mellan en riktigt stor och dålig kille mot en mindre, men betydligt skickligare kille som ändå är rädd för den stora killen. Wes Shivers ser lika smart ut som man själv känner sig när man blir väckt mitt i natten och tvingas fatta ett svårt och viktigt beslut – han ser förvånad ut, som om han tänker: ”Wow! Kan man göra om tankar till ord?” när han pratar. Han hade uthållighet som en 45-årig oskuld, i säng med en dyr och vacker glädjeflicka under en desperat Thailandresa och han checkade legkicks som en fotboll.

James McSweeney var skickligare och lyckades landa en hel del hårda legkicks, men jag kan inte säga att han gjorde rätt för sig i egenskap av Rashads first choise. Båda två var riktigt trötta redan i slutet av första ronden och efter två ronder av tråkig fighting vann McSweeney på decision.

Nästa vecka ska alltså Kimbo slåss och han ska möta Roy ”Big Country” Nelson som verkar älska sig själv mer än Christer Sjögren och som ser lika fit ut som Christer Pe…. Oj! det var nog en smaklös jämförelse… Om Kimbo blir överkörd har jag svårt att se några tittarrekord på årets säsong av The Ultimate Fighter.

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.