Hem » Nyheter/Rykten, UFC, UFC 111, UFC 112, UFC 113, UFC on Versus 1

Vem ska man tro på?

17 januari 2010 kl.23:55 av Patrick Jenkinson | En kommentar

Först påstår en källa att TUF-deltagaren Matt ”Inte den smartaste killen i huset” Mitrione muntligen gått med på att möta Kevin ”Kimbo Slice” Ferguson vid UFC 113. Sedan höjer en annan källa insatsen genom att hävda att båda parter har gått med på matchen. Sedan dyker informationen från Mitrione upp på hans Facebook-grupp att han hört ryktena men att de inte alls stämmer.

I en sällan skådad nyhetstorka får ni stå ut med en icke-nyhet som denna, men den visar på att man ibland ska vara försiktigt med att tro att en match är säker förrän de är officiell. För denna helg har det kommit en bunt matchrykten såsom Matt Riddle vs Ricardo Funch vid UFC 111, James Irvin vs Alessio Sakara vid UFC on Versus 1 och  TJ Grant vs Johny Hendricks vid UFC 113 för att nämna några. Men jag väljer att luta mig tillbaka och avvakta något.

En kommentar »

  • Reellron skrev:
    18 januari 2010 kl. 19:43

    Ligger i journalistiskens natur att skapa nyheter när det inte finns några. Tycker ni här på MMAbloggen sköter er bättre än så dock :)
    Irvin vs Sakara vore ju skoj att se, kunde bli underhållande även om det inte är så intressant vem som vinner (Irvin by TKO r1 el. 2).

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.