Hem » TUF 11, UFC

Vem vill betala för Liddell vs Ortiz III?

6 december 2009 kl.16:48 av Patrick Jenkinson | 18 kommentarer

Under nattens finalgalan för den tionde säsongen av The Ultimate Fighter så berättade Dana White att han inte är Chuck Liddells pappa och därför kan han inte hindra honom från att äntra oktagonen igen, att Liddell och Tito Ortiz kommer att vara tränare under nästa säsong av TUF och att UFC kommer att leverera den tredje matchen mellan Liddell och Ortiz.

Dessa två herrar kommer säkert att bli bra tränare för de har redan visat att de har förmågan att träna (med lite hjälp av vänner) då Liddell var tränare under första säsongen och Ortiz under tredje. Men hur sugna blir ni på en tredje omgång mellan Liddell och Ortiz? För egen del kittlar det inte alls oavsett hur mycket de än kommer att försöka provocera varandra i TUF-huset. Jag ställer mig tveksam till att UFC försöker skapa en ”old boys” kategori inom organisationen för att de tror att sådana matcher kommer att generera tittare, UFC har lyckats med det receptet tidigare men jag tycker att det är dags att gå vidare då jag misstänker att intresset kommer vara iskallt för denna match då ingen av dem har samma dragningskraft längre.

18 kommentarer »

 • Cun skrev:
  6 december 2009 kl. 16:51

  Jag skulle betala bara för att. Är inget fan av varken Iceman eller Tito, men visst Iceman är en legend och samma med en Tito veteran. SÅ det kan bli roligt att se bara för att de är ”old-dogs”.

 • Patrick Jenkinson skrev:
  6 december 2009 kl. 17:03

  Jag kommer också att titta (men det är gratis för mig och alla som har TV4 Sport), men jag är ingen bra värdemätare för jag tittar på all MMA jag kommer över. Det enda positiva jag kan se är att inga fighters som har med bältet att göra blir låsta i flera månader för att invänta sändningen av säsongen…

 • JG skrev:
  6 december 2009 kl. 17:10

  Tycker de passar utmärkt som tränare, tar i alla fall sitt uppdrag seriöst till skillnad från rampage. Lite skeptisk till matchningen men man kan inte få allt.

 • Blejs skrev:
  6 december 2009 kl. 17:12

  Idioti. Gillar Tito, och hoppas att han tar hem det. Tror jag det? Nej inte alls. Hellre Tito vs Griffin isåfall.

 • MMAFan skrev:
  6 december 2009 kl. 17:35

  Tito Ortiz är ju helt körd i huvudet… Nån som inte kollat på presskonferensen efter UFC 106? Håller mig nog helt o hållet borta från TUF 11.

 • Morgall skrev:
  6 december 2009 kl. 18:05

  Chuck har tjatat och tjatat på Dana, klart att Dana gör något så drastiskt som detta då.

 • Farujah skrev:
  6 december 2009 kl. 18:11

  Tror det blir tredje gången igen för Chuck, borde vinna det här ganska enkelt.

 • Daniel (filmtips m.m) skrev:
  6 december 2009 kl. 18:11

  Tito ”I’m back baby” Ortiz, känns mer ”mycket snack o lite verkstad” än någonsin. Blä!

 • acke skrev:
  6 december 2009 kl. 18:53

  Så otroligt besviken, inte det minsta lilla sugen på att se någon av dessa två slutkörda herrar slåss/vara tränare. Usch fyfan.

 • Peter skrev:
  6 december 2009 kl. 19:15

  Det e inte coacherna som gör tuf intressant? Tkr f.ö det är sjukt gött att liddell gör comeback =D

 • Niclas 1 skrev:
  6 december 2009 kl. 22:57

  ointressant.
  Jag förstår inte att det finns så mycket intresse för ortis. Jag tycker han är patetisk som person och som MMA-utövare håller han inte så hög klass längre då han inte utvecklats tillräckligt. Finns ju hur många som helst som är intressantare att se på än honom.
  Ser gärna Lidell fightas igen.
  För den delen har jag aldrig gillat tuf spektaklet.

 • Benke skrev:
  6 december 2009 kl. 23:04

  Det finns två sidor av varje mynt. Personligen tycker jag inte att det är fel att vi får se nostalgimatcher som Couture-Coleman, Hughes-Renzo Gracie, och Liddell-Ortiz III. Ingen av dem har vad som krävs för att gå om titlar, men de kan bjuda på god show och så länge det inte är uppenbar fara för deras hälsa så tycker jag att hjältarna ska få utöva den sport de hjälpt till att göra vad den är. Ortiz är heller inte speciellt gammal även om en lång karriär satt sina spår.

  Dessutom ogillar jag starkt när UFC sätter en mästare som eller contenders som coacher i TUF. Det innebär minst sex månaders inaktivitet (oftast mer än så), vilket knappast är idealiskt varken för de direkt inblandade eller övriga i toppen av viktklassen. Nu får vi två coacher som kan snacka som har mycket erfarenhet att dela med sig av och det påverkar inte toppen av den aktuella divisionen att de inte kommer att fightas förrän till i juni/juli.

 • Torsten skrev:
  6 december 2009 kl. 23:05

  så du känner Tito? coolt!

 • Joakim Borgudd skrev:
  7 december 2009 kl. 10:21

  Jag håller nog med de positiva rösterna alltså, skönt att slippa se utmanare och mästare låsta för en säsong av TUF och istället ha veteraner som kanske kan lära ut en del. Tito var bra som coach sist och tycker mig komma ihåg att Chuck gjorde en del bra också. Så jag tror på det för säsongen, men deras match känns mycket ljummen dock.

 • El Matador! skrev:
  7 december 2009 kl. 10:29

  De är inte sämre än Bisping än Henderson kan jag säga

 • Jensa skrev:
  7 december 2009 kl. 10:30

  Jag tycker att Benke slår huvudet på spiken. Riktigt bra analys.

  I övrigt vill jag tro att det här inlägget mer handlar om att skapa debatt än om något annat. Jag förstår ärligt talat inte hur man kan ifrågasätta intresset för en sån här match. Oavsett vad man tycker om Liddell eller Ortiz eller deras förmåga i oktagonen idag så säljer en sån här match sig självt redan på planeringsstadiet.
  Är det något som jänkarna älskar så är det gamla hjältar.

 • Niclas 1 skrev:
  8 december 2009 kl. 00:30

  Jag har inget emot att de kommer agera coacher per se – men att matchen emellan dem kommer att hypas, som om den vore jätteintressant. Och tänkt vad jobbigt att höra Titos snack. Han är för dryg.

 • Björn skrev:
  8 december 2009 kl. 09:27

  Så jävla pepp på den matchen, skitfett ju! =)

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.