Hem » UFC, UFC 110

Vinnaren av Nogueira och Velasquez kan få Lesnar

18 februari 2010 kl.10:22 av Joakim Borgudd | 9 kommentarer

Dana White berättade under presskonferensen inför helgens UFC 110 att matchen mellan Antonio Rodrigo Nogueira och Cain Velasquez betyder en hel del. Vinnaren kan nämligen med lite tur bli den som får välkomna Brock Lesnar tillbaka i sommar.

”Vinnaren av den här matchen kastar in i titelstriden eftersom något kan hända med Carwin eller Mir i den matchen så att han  inte kan möta Brock. Så vinnaren av den här matchen kan alltså få möta Brock.”

Matchen mellan Shane Carwin och Frank Mir går den 27 mars och handlar som ni vet om interimbältet, den bokades innan Lesnar annonserade sin återkomst. I en perfekt värld möter den som vinner interimbältet Lesnar först, men det kan alltså bli Nogueira eller Velasquez.

9 kommentarer »

 • MMAFan skrev:
  18 februari 2010 kl. 12:52

  Lesnar vs Nogueira, sen blir det Lesnar vs Carwin. Perfekt, vill inte se Frank ”the karatekid” Mir igen.

 • Daniel Falk skrev:
  18 februari 2010 kl. 13:30

  Vad menar man med Interimbälte egentligen?

 • Tommy skrev:
  18 februari 2010 kl. 13:48

  Mir känns ju som den som sist borde få titelmatch av dess fyra. Åtminstone minst intressant. Det har vi ju redan sett två gånger förut.

 • Farujah skrev:
  18 februari 2010 kl. 15:17

  Jag vill inte se Frank i en titelmatch igen, vinnaren av Nog – Velasquez borde få den, tråkigt att se samma personer involverade i titelmatcher, Om JDS slår Gonzaga så tycker jag att han förtjänar en titelmatch, skulle gonzaga vinna så tycker jag att han ska gå en match till mot Frank Mir för att döda hypen kring den sopan.

 • Joakim Borgudd skrev:
  18 februari 2010 kl. 15:33

  Daniel, ett tillfälligt bälte då inte mästaren kunnat försvara det på länge – bestämdes ju som sagt innan Lesnar sa att han skulle vara tillbaka till sommaren. Nu känns det lite överflödig men svårt att ändra i efterhand.

 • dinho skrev:
  18 februari 2010 kl. 18:05

  tycker att det är lite onödigt att dom drog fram interimbältet^^ tycker att JDS om han vinner över gonzaga ska få första titel shooten efter bältet sätts ihop

 • ahs skrev:
  18 februari 2010 kl. 19:47

  @MMAFan:Om du alltid kallat dig det så har du ändrat uppfattning totalt märker jag.Så lät det inte innan Mir mötte Lesnar i UFC 100 i alla fall.Om du inte är den MMAFAN jag tror du är – glöm detta.Men om du är det så svänger du kappan efter vinden – allså inte mycket att lita på.

 • Alexander on tour skrev:
  19 februari 2010 kl. 11:30

  Shit, jag visste att Dana höll på med slavkontrakt,men att vinnaren av Nog och Valazquez faktiskt ska FÅ Brock Lesnar det trodde jag inte! Trodde inte ens det var lagligt.

  Skulle man vilja ha honom är nästa fråga. Han är ju så stor, vart ska man ställa honom och matkostnaderna vill jag inte ens tänka på.

 • Daniel Falk skrev:
  24 februari 2010 kl. 12:57

  Tack Joakim, då vet jag.

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.