Hem » Övrigt

War Machine är ”Junie Browning-klassad”

30 november 2009 kl.22:25 av Kemal Coskun | 6 kommentarer

Mannen med det underbara namnet, War Machine var på dåligt humör när han skulle på födelsedagsfest då hans agent Derek Hay inte gav honom tillräckligt mycket jobb. Maskinen valde att få utlopp för sina känslor genom att slå sin flickvän och därefter släpa ut henne från huset där födelsedagsfesten ägde rum. Trots att War Machines flickvän nekat att hon blivit slagen så finns det ögonvittnen som hävdar det motsatta.

När gästerna i huset därefter konfronterade War Machine bröt helvetet lös. Han blev vild och började svinga vilt med knytnävarna med mål att knocka sin agent Derek Hay. De som försökte stoppa honom på vägen mot hans mål fick smaka på knytnävarna som knockat sex personer i hans MMA karriär. En kille tappade tre tänder efter en smäll och en annan fick sin näsa bruten.

War Machine lät sig arresteras självmant för att sedan betala borgen och bli frisläppt för stunden. Vart hans karriär eller han personligen är på väg är ovisst. Likt Junie Browning så har han större problem att fightas med än mot sina motståndare och agenter. Det senaste han skriver i sin twitter är:

”WM ain’t dead yet buddy! Still plenty of fighting and fucking to do..)”

Jag har svårt att tro att han någonsin kommer att komma från sina psykiska problem om han inte väljer att ta emot stöd. Att se War Machine fightas är riktigt underhållande, han bjuder alltid på en fin show. Därför hoppas jag att han tar itu med sina problem snabbt och återgår till att träna och tävla.

6 kommentarer »

 • Johan skrev:
  30 november 2009 kl. 23:08

  Skapligt spårad födelsedag^^

 • Invalido skrev:
  30 november 2009 kl. 23:17

  Något nytt om Junie Browning när vi ändå är inne på ämnet, är han fortfarande på flykt?

 • Simon skrev:
  30 november 2009 kl. 23:22

  Junie gick en match i helgen och vann i flrsta ronden såg jag på mmajunkie.com

 • Akira skrev:
  30 november 2009 kl. 23:23

  Skulle inte han dra till Filipinerna för att få slåss lite som han själv ville? Har för mig att han skrev på sin blogg att han skulle dra dit med sin BJJ och boxnings-tränare och gå runt och slåss och vara alphahane i allmänhet, för att sedan dö i 50årsåldern i sviterna av ett knivslagsmål utanför en bar.

 • Mattias S skrev:
  1 december 2009 kl. 01:23

  Ni vet väll också om att War Machine numera även kan titulera sig porrskådis?

 • Patrick Jenkinson skrev:
  1 december 2009 kl. 06:35

  Tragik i kubik…

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.