Hem » Bellator

Warren till Bellator

1 februari 2010 kl.15:44 av Joakim Borgudd | Inga kommentarer

Den före detta brottningsvärldsmästaren Joe Warren har skrivit på för Bellator skriver MMAmania. Trots att han bara gått tre matcher och dessutom förlorade senast har Warren blivit mycket omtalad. Han debuterade med dunder och brak i DREAM:s fjäderviktsturnering och tog sig till final via två segrar, bland annat mot Kid Yamamoto. I finalen tog det dock stopp mot Bibiano Fernandes via ett armlås. Om turneringen säger Warren själv följande.

”Mina händer blir snabbare och jag ser öppningar mycket fortare. Jag blir bättre varje dag, jag är redan 1000 gånger bättre än i min senaste match. Med min stil och erfarenhet bli det riktigt underhållande för Bellator och alla som kollar på TV.”

Den 33 år gamle Warren ska nu debutera på amerikansk mark i Bellators andra säsong och gör det i en turnering fylld med intressanta namn. Sen tidigare är det klart att fjäderviktarna Georgi Karakhanyan, William Romero, Patricio Pitbull och Bao Quach deltar i turneringen. Med sin brottning blir Warren från Team Quest definitivt att räkna med den 8 april då Bellator sätter igång för andra gången.

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.