Hem » Video, WEC, WEC 45

WEC 45 – Matcherna

20 december 2009 kl.21:25 av Joakim Borgudd | 11 kommentarer

Här kommer matcherna från WEC 45, även dessa med en del pop-ups. Som vanligt bjuds det på mycket action så passa på att kolla så länge de finns kvar.

Donald Cerrone vs Ed Ratcliff


Chris Horodecki vs Anthony Njokuani

Rani Yaha vs Joseph Benavidez


Takey Mizugaki vs Scott Jorgensen

Brad Pickett vs Kyle Dietz

Courtney Buck vs Brandon Visher

11 kommentarer »

 • Daniel (filmtips m.m) skrev:
  20 december 2009 kl. 22:03

  CERRONE!!! Aldrig med i en boring fight o äntligen en vinst. :)
  Men som vanligt satt det långt inne, fasen vad orolig jag var i sista.

  Woohoo!

 • MMAFan skrev:
  20 december 2009 kl. 22:28

  Cerrone borde ha blivit DQad eller en No Contest, förstörde nog rätt mycket för Ratcliffs tempo/tänka på att få ännu ett stenhårt knä mellan benen. Larvigt att man bara tar bort poäng… Kvinnliga domaren i yahya vs benavidez såg ut att vara väldigt out of place.

 • andreas skrev:
  20 december 2009 kl. 23:24

  lite tveksam till kvinnliga domare i alla fall när tyngre herrar slåss. Tänk om hon hade dömt pudzianowskis match. det hade lett till att hans motståndare hade fått ett antal till slag på sig.

 • Niclas 1 skrev:
  20 december 2009 kl. 23:26

  Andreas: vad i helskotta ha kön med saken att göra??? Borde de inte vara relevantare då att göra någon mätning av styrka och storlek, i relation till viktklass???

 • Alexander on tour skrev:
  21 december 2009 kl. 00:14

  Dessa skrev sparkar. Ett riktigt problem i MMA. Mottagaren får smärta och det tar avsevärt på krafterna,medans utdelaren får vila upp sig.

  Kanske borde utdelaren tvingas göra upphopp eller andra utmattande övningar som straff och för att jämna ut oddsen. Eller kanske man ska tvingas ner i en submissiv position (som partär i brottningen).

  Hur länge kommer det annars dröja innan man börjar dela ut skrev sparkar för att vinna momentum och ha större chans att avgöra matchen. Man kanske resonerar att det kan vara värt det om man tex ligger under inför tredje ronden.

  Vad säger ni?

 • Alexander on tour skrev:
  21 december 2009 kl. 00:16

  Så jävla gött att Horedeci fick stryk. Enda som var synd var att Horedeci inte blev direkt knockad av sparken. Vilken idiot!

 • Joakim Borgudd skrev:
  21 december 2009 kl. 00:17

  Alex för bövelen, skriv skrevsparkar, snälla ;)

  Men om ämnet, det är en gråzon, men Cerrone verkar vara bra på just det. Men lite svårt att se hur man ska komma ifrån det.

  Ingen som har något att säga om Pickett? Skönare lirare får man leta efter, svenske Sirwan Kakai var ju och tränade med honom inför matchen.

  Sett en del sköna matcher med honom i Cage Rage och bara hans väg till buren är värd att älska,
  http://www.youtube.com/watch?v=SNtQ4tm52U0

 • Richard skrev:
  21 december 2009 kl. 01:11

  Ah, WEC leverar som vanligt kvalitetsunderhållning, skönt som fan att lillpolacken fick smörj, ogillat honom sen jag först såg honom i IFL, bara att ställa in siktet på Dynamitegalan på nyår och hoppas att Kid gör en skön comeback från förlusten i våras.

 • Alexander on tour skrev:
  21 december 2009 kl. 01:35

  Själv är jag inte mycket för sånt där fjanteri. Jag gillar mer det straighta ingången i sports kläder. Tycker det påminner om WWE wrestling annars.

 • Adde skrev:
  21 december 2009 kl. 15:57

  Vad har ni emot Horodecki egentligen? Vafan killen hade ju 11-0 i record när han var 18-19 (?) år. 2 vinster mot Bart Palaszewski och i mina ögon en riktig talang!!!

 • Adde skrev:
  21 december 2009 kl. 16:03

  P.S Cerrone borde inte blivit diskad eftersom ratcliff hade chansen att säga att han inte kunde fortsätta matchen till domaren DÅ borde Cerrone blivit diskad. Tänk om GSP hade blivit diskad i matchen mot Matt Hughes, då hade ni gråtit va?

Lämna kommentar!

Följ kommentarerna via RSS.

* Obligatoriska fält

MMABloggen har stöd för Gravatars. För att skaffa din egna Gravatar, registrera dig på http://www.gravatar.com.